Målare Södertälje - Begär offert

Skickliga målare i Södertäljeområdet

Letar du efter målare i Södertälje med lång erfarenhet och bred kompetens? Då har du hamnat på rätt ställe. Här på Tamsi Måleri kan du få hjälp med måleri av alla dess slag, av skickliga målare från ett av branschens ledande företag. Behöver du anlita en målare för ett jobb i Södertälje med omnejd? Tveka inte på att kontakta oss redan idag.

Måleri i Södertälje för privatpersoner och företag

Vi erbjuder både in- och utvändig målning, och vi arbetar alltid med samma mängd precision och skicklighet. Våra medarbetare har arbetat med måleri under många år, och använder sig av rätt teknik och rätt utrustning för att kunna ge dig ett så bra resultat som möjligt – redan från början. Vi är dessutom flexibla och kan ta oss an de flesta typer av uppdrag – oavsett vad du efterfrågar. Det är det som gör oss unika!

Vi genomför måleri i Södertälje med omnejd för såväl privatpersoner, som föreningar och företag. Vi erbjuder alltid kvalitetsmåling för alla våra kunder och vi tar oss an alla typer av uppdrag, vare sig det handlar om att måla om en fasad eller detalj måla en fondvägg. Vi erbjuder dessutom andra tjänster, såsom bygg, el, golv och plattsättning. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp med måleri eller andra hantverkstjänster i Södertälje.

Kvalitetsprodukter och lång erfarenhet

Vi på Tamsi Måleri tar stolthet i att alltid kunna erbjuda marknadens bästa tjänster till bra priser. Vi tar vårt yrke på största allvar och gör alltid vårt bästa för att erbjuda ett så bra resultat som möjligt. Kvalitet, konkurrenskraftiga priser och noggrannhet är värdeord som vi lever efter varje dag.

Vi arbetar dessutom med miljövänliga och hållbara färger och utrustning som garanterat ett gott resultat, samtidigt som det utgör minimalt med skada på såväl fastigheten som miljön. Vi jobbar alltid för att utveckla vårt hållbarhetstänk, och vi ligger i framkant när det kommer till att erbjuda hållbara måleritjänster i vårt område.

Hantverk och innovativ teknik

Som målare är det viktigt att ha ett gott hantverk och hålla sig uppdaterad inom de senaste teknikerna. Hos oss kan du alltid förvänta dig ett väl utfört arbete, oavsett vilken typ av tjänst du efterfrågar. Vi har lång erfarenhet inom branschen och erbjuder enbart det bästa för våra kunder.

Behöver du hjälp med att måla om huset, väggarna eller något annat kring din fastighet? Tveka inte på att kontakta oss på Tamsi Måleri redan idag. Vi berättar gärna mer om oss och vad vi kan göra för just dig. Varmt välkommen!

Om Tamsi Måleri AB
ImageTamsi Måleri AB är ett familjeföretag i 3:e generation som hjälper dig att sätta färg på tillvaron.
Far & son driver familjeföretaget vidare i Gnesta och Södertälje!
Vi åtar oss såväl små som stora uppdrag och har både företag & privatpersoner som kunder.