Målare Trosa

Anlita en professionell målare i Trosa!

Planerar du att måla om ditt hus, din lägenhet eller ditt kontor? Då ska du kontakta oss som din professionella målare i Trosa! Vi har lång erfarenhet inom branschen och kan hjälpa dig med såväl invändig, som utvändig målning – oavsett om du är privatperson, företag eller förening.

Måla bort stressen

Har du funderat på att ta tag i målningen på egen hand, men oroar dig för att resultatet inte kommer att bli som du tänkt dig? Kanske hittar du inte tiden till att måla om, och känner hur stressen börjar bildas? Med hjälp av en skicklig målerifirma behöver du inte känna stressen längre – vi tar hand om allt åt dig. Vårt team har bred kompetens och kan hjälpa dig med alla typer av måleri och tapetseringar.

Vi vet vilken teknik, vilka material och vilken utrustning som är bäst för just ditt hem och dina behov. Vi kan dessutom hjälpa dig att välja färger baserat på dina önskemål, samt ge dig det resultat som du alltid drömt om. Att måla om kan vara en svår och prövande process, så istället för att ta dig an allt på egen hand – anlita oss! Vi ger dig ett högkvalitativt resultat som du garanterat kommer att älska.

Vi kan lösa dina önskemål

Vill du att ditt hem ska vara unikt? Kanske med en fondvägg, snygga tapeter eller eller en genomgående färgskala som bringar lugn? Oavsett vad du söker kan vi hjälpa dig att lösa det. Vi tar oss an alla typer av uppdrag, oavsett om det handlar om enklare väggmålningar eller detaljerade designer.

Kontakta oss redan idag

Om du redan nu vill få en offert på måleri i Trosa ska du kontakta oss redan idag. Vi är en professionell firma med lång erfarenhet, och vi hjälper dig gärna att piffa upp ditt hem eller kontor med ny färg.

Få en offert!

Om Tamsi Måleri AB
ImageTamsi Måleri AB är ett familjeföretag i 3:e generation som hjälper dig att sätta färg på tillvaron.
Far & son driver familjeföretaget vidare i Gnesta och Södertälje!
Vi åtar oss såväl små som stora uppdrag och har både företag & privatpersoner som kunder.